Loading…

Frank Sportmassage

Sportmasseur met specialisatie blessurepreventie

Tarieven

De onderstaande tarieven gelden per behandeling

Intake gesprek of advies conditie/trainingsherstel,inclusief behandeling) max 40 min.
Is ook altijd eerst consult bij start.
€ 35
Sport(zorg)massage 60 minuten€ 52
Sport(zorg)massage 30 minuten€ 26
DryNeedling€ 26
Bindweefselmassage 30 minuten € 26
Medical taping inclusief tape tenzij onderdeel van behandeling, dan alleen gebruik materiaal.€ 15
Geef een sportmassage cadeau, vraag de cadeaubon aan

Conditie en hersteltraining

Terug op het oude niveau of bereiken van een sportieve uitdaging? Training en begeleiding inclusief sportzorgmasseur is een goede optie.

Begeleiding na een ziekte waarbij de eerste en tweedelijnsgezondheidszorg uitbeeld is. Long covid heeft zoals nu blijkt, verstrekkende gevolgen voor uw dagelijkse activiteiten. Een begeleiding door een sportzorgmasseur kan hier een verschil in maken.

Bedrijven “Blijf FIT”

Het is voor elk bedrijf of organisatie een uitdaging om haar werknemers gezond en fit te houden. Sportzorgmassage en begeleiding/advies voor medewerkers op hun sportief gebied, kan een zeer welkome en gewaardeerde aanvulling zijn. Als werkgever of organisatie kan dit betekenen, minder ziekteverzuim door werkgerelateerde overbelasting. Mijn doel is werknemers, die hun sportieve activiteiten kunnen blijven doen of die ze willen gaan doen, op een verantwoorde manier begeleiden en ondersteunen. Een gezonde en fitte medewerker is een winst voor het individu, zijn omgeving en de organisatie of het bedrijf.

Een goede samenwerking op basis van een maatpakket is mijn visie. Neem contact op om deze uitdaging aan te gaan met mij.

Begeleiding van sportgroepen tijdens trainingskampen prijs in overleg. Verzorging, behandeling en EHBO in een pakket.